Youngtimerbijtelling.nl: Nooit teveel belasting voor jouw youngtimer!
Beoordeeld met 4,5 uit 5
background

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring youngtimerbijtelling.nl

1 december 2020

Jouw privacy is voor youngtimerbijtelling.nl van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de relevante wet- en regelgeving over privacy, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (verder: AVG). Dit betekent dat wij:

  • Onze doeleinden duidelijk vastleggen voordat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • Zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaan en enkel de gegevens die nodig zijn voor onze doeleinden;
  • Expliciet toestemming vragen voor de verwerking van jouw persoonlijke gegevens, mocht toestemming verplicht zijn;
  • Benodigde beveiligingsmaatregelen treffen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. Wij leggen deze verplichtingen ook op aan partijen die persoonsgegevens voor ons verwerken;
  • Jouw rechten respecteren, zoals het recht op inzage, correctie of verwijdering van jouw bij ons verwerkte persoonsgegevens.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij youngtimerbijtelling.nl doen met informatie die je aan ons verstrekt.

Als je vragen hebt of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact met ons op via een mail naar hallo@youngtimerbijtelling.nl.

Jouw account

Voor bepaalde diensten van youngtimerbijtelling.nl moet je je eerst registreren. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarna je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Hiervoor gebruiken wij jouw:

  • naam
  • bedrijfsgegevens
  • NAW-gegevens
  • factuuradres
  • e-mailadres
  • IP-adres

Wij bewaren deze informatie tot drie maanden nadat je het account hebt opgeheven. Wij doen dit, zodat je deze informatie niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. Je kunt via jouw account informatie aanpassen wanneer je dat wilt.

Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij jouw persoonsgegevens om deze af te kunnen handelen. Hiervoor gebruiken wij jouw:

  • naam
  • bedrijfsgegevens
  • NAW-gegevens
  • factuuradres
  • e-mailadres
  • IP-adres

Wij bewaren deze informatie in ieder geval tot jouw bestelling is afgerond. Een deel van jouw gegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Verzenden van waarschuwingen

We kunnen je elk jaar informeren dat het tijd is voor een nieuwe bepaling van de actuele Waarde in het Economisch Verkeer (WEV) van jouw youngtimer. Je wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees hiervoor. Deze waarschuwingen worden ieder jaar per mail verstuurd. Hiervoor gebruiken wij jouw:

  • e-mailadres

Door je in te schrijven voor deze waarschuwingen geef je ons hiervoor jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie, totdat je deze waarschuwingsservice opzegt.

Het abonnement op deze waarschuwingsservice kun je op ieder moment opzeggen. Iedere waarschuwing bevat een afmeldlink.

Aankopen credits

Sommige onderdelen van youngtimerbijtelling.nl werken met credits, die je vooraf moet kopen, en waarbij wij jouw persoonsgegevens gebruiken om de aankoop af te handelen en om de credits te registreren. Hiervoor gebruiken wij jouw:

  • bedrijfsgegevens
  • NAW-gegevens
  • factuuradres
  • e-mailadres
  • IP-adres

Door het kopen en gebruiken van credits geef je ons hiervoor jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie in ieder geval tot jouw bestelling is afgerond. Een deel van jouw gegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Een betaald abonnement afsluiten

Je kunt bij youngtimerbijtelling.nl een betaald abonnement afsluiten, waarbij wij jouw persoonsgegevens gebruiken om de betaling af te handelen. Hiervoor gebruiken wij jouw:

  • bedrijfsgegevens
  • NAW-gegevens
  • factuuradres
  • e-mailadres
  • IP-adres

Door gebruik te maken van onze dienst geef je ons hiervoor jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie, totdat je het abonnement opzegt. Een deel van jouw gegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Contactformulier en mail

Met het contactformulier en via mail kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij jouw:

  • naam
  • informatie die je ons verstrekt in jouw bericht
  • e-mailadres
  • IP-adres

Door ons via het contactformulier of via mail een bericht te sturen geef je ons hiervoor jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie, totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en drie maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Om onze diensten te kunnen leveren werken wij met bepaalde partijen samen, die (een deel van) jouw hiervoor genoemde gegevens van ons kunnen ontvangen.

Met uitzondering van deze partijen geven wij jouw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Statistieken

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website en onze diensten.

Cookies

Ons bedrijf gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan, zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met korte uitleg over cookies en een verwijzing naar deze Privacy- en cookieverklaring. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via jouw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van onze diensten werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website en onze diensten gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • 1. Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd;
  • 2. Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opgeslagen zijn.

Wij zorgen dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Jouw rechten

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • 1. Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • 2. Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • 3. Het laten corrigeren van fouten;
  • 4. Het laten verwijderen van persoonsgegevens;
  • 5. Intrekken van toestemming.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. Stuur een verzoek daarom altijd vanuit het mailadres waarmee je gebruik maakt van onze diensten. Verzoeken die zijn verzonden vanuit een andere mailadres zullen we niet in behandeling nemen.

Wij zullen in principe binnen een maand aan jouw verzoek voldoen. Deze termijn kan echter worden verlengd om redenen die verband houden met de specifieke rechten van betrokkenen of de complexiteit van het verzoek. Als wij deze termijn verlengen, zullen wij je daarvan tijdig op de hoogte stellen.

Klacht indienen

Stuur, als je een klacht in wilt dienen over het gebruik van jouw persoonsgegevens een e-mail naar hallo@youngtimerbijtelling.nl. Wij pakken elke klacht intern op en communiceren dit verder met je. Stuur ook klachten altijd vanuit het mailadres waarmee je gebruik maakt van onze diensten. Klachten die zijn verzonden vanuit een andere mailadres zullen we niet in behandeling nemen.

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

youngtimerbijtelling.nl
Heliumweg 40
3812 RE Amersfoort

hallo@youngtimerbijtelling.nl.